Continentiemateriaal retourneren

 

Wij behandelen uw bestelling met de grootste zorg. Toch kan het zijn dat u vindt dat er iets niet in orde is met uw bestelling, zoals het onverhoopt geleverd krijgen van het verkeerde product door een inpak- of bestelfout. Dan kunt u het geleverde gratis aan ons retourneren. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk alsnog de juiste hulpmiddelen ontvangt.

 

Verkeerd geleverd of beschadigd product?

Verkeerd geleverde of beschadigde producten kunt u binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Volg hiervoor de stappen onder "Hoe retourneer ik de ontvangen hulpmiddelen?"

 

Hoe retourneer ik de ontvangen hulpmiddelen?

Om uw producten retour te sturen, dient u 3 stappen te volgen:

 

  • Bel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis naar de Klantenservice van Bosman op 0800-0662. U ontvangt dan een retournummer dat u nodig heeft bij stap 2 en stap 3.
  • Optioneel: Vul het formulier voor herroeping/ retourzending in en stuur dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis op naar: Bosman, T.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 13049, 5600 VE, Eindhoven. Het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken en op te sturen.
  • Vul de achterkant van de pakbon in die u ontvangen heeft bij uw bestelling. Stuur deze bon samen met de producten binnen 14 dagen op naar: Bosman, T.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 13049, 5600 VE, Eindhoven. Heeft u de pakbon niet meer? Dan kunt u in plaats daarvan het formulier voor herroeping/ retourzending gebruiken (zie stap 2).

 

Zonder vermelding van het retournummer kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen. Indien de retourzending niet-vergoedbare producten bevat en u dus een betaling heeft gedaan, ontvangt u uw betaling van ons terug. U ontvangt deze betaling binnen 14 dagen nadat wij de retour gezonden producten van u ontvangen hebben. De door u te ontvangen betaling is inclusief de verzendkosten maar exclusief eventuele extra kosten die wij op uw verzoek gemaakt hebben voor een andere leveringswijze dan onze standaard wijze.

 

Ideeën of tips?

Heeft u ideeën of tips voor Bosman? Bijvoorbeeld over onze hulpmiddelen of dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Op basis van uw opmerkingen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en nog beter afstemmen op uw wensen. Op de Garantiebrief kunt u uw opmerkingen aan ons meegeven. Bellen, mailen of online uw idee indienen kan natuurlijk ook. Bel gratis 0800- 0662, mail naar mijnervaring@bosman.com of vul het ideeënformulier in.