Diabeteshulpmiddelen bestellen

 

Natuurlijk wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar het regelen van uw diabeteshulpmiddelen. Bij Bosman bestelt u uw artikelen eenvoudig en snel, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Dat kan op drie manieren:

 

  • Herhaalbestellingen
    Speciaal voor herhaalbestellingen hebben wij de online periodieke bestelservice. Hiermee bestelt u altijd op tijd in 4 eenvoudige stappen via uw mobiele telefoon, tablet of pc. U kiest daarbij zelf de bezorgdatum. Na een eenmalige instelling op deze service, ervaart u optimaal bestelgemak zodat u altijd voldoende hulpmiddelen in huis heeft.  

  • Telefonisch
    Vindt u het fijner om uw bestelling door te spreken met één van onze medewerkers? Dan kunt u ook telefonisch bestellen via onze Klantenservice op het telefoonnummer 0800 – 0662 (gratis). Onze klantadviseurs zijn van 8:00 – 17:30 uur bereikbaar. 

  • Online
    U bestelt uw diabeteshulpmiddelen snel en eenvoudig online via onze webwinkel MijnBosman.com. U hoeft zich daar slechts één keer te registreren en kunt daarna bestellen wanneer u dat uitkomt.   

Alle bestellingen die voor 21:00 uur bij ons geplaatste zijn, geven wij diezelfde dag nog mee aan PostNL. U ontvangt uw bestelling dan in discrete verpakking de volgende werkdag op het door u opgegeven adres. 

 

Vragen of twijfels over uw diabeteshulpmiddelen?

Heeft u vragen over uw materiaal of twijfelt u of u wel het juiste materiaal gebruikt? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze Klantenservice. Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. U kunt hier ook terecht als u niet weet wanneer en hoeveel diabeteshulpmiddelen u mag bestellen.

 

Diabetesmiddelen met spoed nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw hulpmiddelen met spoed nodig heeft. In dat geval kunt u ook buiten kantooruren contact met ons opnemen. Ook tijdens zon- en feestdagen. Bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. Een van onze medewerkers van de Klantenservice bespreekt met u uw spoedsituatie. Als dat nodig is, zorgt Bosman ervoor dat u uw hulpmiddelen dezelfde dag nog in huis heeft.

 

Extra diabeteshulpmiddelen nodig?

Uw zorgverzekeraar geeft in uw polis aan hoeveel diabeteshulpmiddelen u binnen een bepaalde periode mag bestellen en hoe vaak u dat mag doen. Als u de aangegeven hoeveelheid overschrijdt, dan kan het zijn dat u de kosten daarvan zelf moet betalen. Dat is niet het geval als uw verpleegkundige goedkeuring geeft voor het meerverbruik. Voordat wij de extra diabeteshulpmiddelen leveren, overleggen wij hierover altijd eerst met uw verpleegkundige.