Bob&Bo: speciale service voor kinderen met diabetes

 

Speciaal voor kinderen tot en met 16 jaar heeft Bosman Bob&Bo in het leven geroepen. Bob&Bo hebben ook diabetes en helpen andere kinderen diabetes onderdeel van hun leven te maken. Met deze speciale service nemen wij u en uw kind zoveel mogelijk zorg over en voor diabeteshulpmiddelen uit handen.

 

Kies uw manier van bestellen

Wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar de diabeteshulpmiddelen van uw kind? Meldt u zich dan aan voor de gratis Voorraad-Op-Maatservice van Bosman. Dan sturen wij u de juiste materialen automatisch toe in de juiste hoeveelheden.

Maar misschien vinden u en uw kind het prettig om zelf de bestellingen te plaatsen. Dat vindt uw kind misschien wel hartstikke leuk. En leerzaam is het zeker. Bestellen kan natuurlijk altijd via ons gratis telefoonnummer 0800 – 0662 of online via MijnBosman.com.

 

Naar MijnBosman.com >

 

Sparen voor leuke cadeaus

Wij kunnen ons voorstellen dat uw kind het niet leuk vindt om diabetes te hebben. En dan is het ook helemaal niet leuk om elke keer weer z’n grote doos met van die vervelende naalden te krijgen. Bij Bosman maken we dat wel zo leuk mogelijk. Hoe doen we dat? Uw kind spaart automatisch bij iedere bestelling Bosman Munten. Met die munten kan uw kind sparen voor allerlei leuke en handige cadeaus. Dan heeft uw kind toch altijd iets om naar uit te kijken. En dan is het hebben van diabetes ineens een beetje minder vervelend.

 

Naar spaarprogramma op Bobenbo.com >

 

Sportactiviteiten voor kinderen

Verder mag uw kind meedoen aan leuke sportactiviteiten. Hiervoor werken wij samen met het ziekenhuis of de diabetespoli waar uw kind behandeld wordt en de Bas van de Goor Foundation. Uw kind ontmoet dan andere kinderen met diabetes. Ze gaan dan gezellig samen sporten en kletsen over van alles en nog wat. Natuurlijk ook over diabetes. Zo leren ze van elkaar hoe zij ermee omgaan. Dat is toch leuker om van je leeftijdgenootjes te horen dan van al die grote mensen.

 

Naar bewegen & sporten op Bobenbo.com >

 

Gratis serviceartikelen

Speciaal voor kinderen met diabetes hebben Bob&Bo gratis serviceartikelen die het leven met diabetes een beetje overzichtelijk houden. Neem bijvoorbeeld het leuke dagboekje. Hierin kan uw kind alle belangrijke gegevens en gebeurtenissen noteren. Helemaal zelf of samen met u. De handige hyper- en hypokaart is ook een voorbeeld.

 

Meer serviceartikelen voor uw kind >

 

Wilt u meer weten over Bob&Bo? Ontmoet ze dan op www.bobenbo.com