Bosman en Bas van de Goor Foundation

 

Bosman en de Bas van de Goor Foundation hebben de gezamenlijke missie om mensen met diabetes te informeren over de positieve effecten die sport op hen heeft. En vooral ook om duidelijk te maken dat diabetes geen obstakel hoeft te zijn om te kunnen sporten. Daarom moedigen de Bas van de Goor Foundation en Bosman jaarlijks jongeren aan om mee te doen met diverse sportactiviteiten.

 

Doe mee aan sportactiviteiten

Als hoofdsponsor van de Bas van de Goor Foundation mag Bosman haar klanten uitnodigingen om gratis deel te nemen aan diverse sportactiviteiten. Deze staan onder leiding van zorg- en sportprofessionals. De sportactiviteiten variëren van sportdagen, sportclinics, zoals zwemmen, voetballen, hockey, tennis, volleybal tot vierdaagse sportkampen en driedaagse sportweekenden. Alle sportactiviteiten van de Bas van de Goor Foundation zijn bedoeld om jongeren met diabetes te laten ervaren wat het effect is van een sportief leven met diabetes. Bekijk onze pagina met de activiteiten van de afgelopen periode en wat er nog gepland staat voor de komende tijd.

 

Bas van de Goor

Bas van de Goor was een van de meest succesvolle volleyballers van Nederland. Hij speelde in de Nederlandse en Italiaanse competitie en won vele prijzen. Hoogtepunt was een gouden medaille met Nederland op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Bas van de Goor heeft diabetes type I en werd na zijn sportieve carrière directeur van zijn eigen foundation. Daarnaast is hij ambassadeur van het Diabetes Fonds.