Vakantieservice

 

Gaat u naar het buitenland? Dan kunt u gebruikmaken van de gratis Leenpompservice van Animas.   Dat betekent dat u bij Bosman een extra insulinepomp kunt lenen die u mee kunt nemen op vakantie. Deze leenpomp kunt u direct aankoppelen als er in het buitenland iets met uw eigen insulinepomp gebeurt. Zo kunt u met een gerust hart verder genieten van uw vakantie. De Leenpompservice van Animas geldt alleen als u zelf al een insulinepomp van Animas gebruikt.

 

Hoe werkt de Leenpompservice van Animas?

De Leenpompservice van Animas werkt heel eenvoudig. Minimaal drie weken voor uw vertrek naar uw vakantiebestemming kunt u een leenpomp bij ons reserveren. Als u contact met ons opneemt via het gratis telefoonnummer (0800 – 0662) of per e-mail (info@bosman.com), dan reserveren wij een leenpomp voor u. Een week voor uw vertrek krijgt u de leenpomp thuisgestuurd. De leenpomp wordt twee keer op het door u opgegeven adres aangeboden. Bent u in beide gevallen niet thuis? Dan kunt u het pakket de eerstvolgende werkdag ophalen op het postkantoor. PostNL laat bij u een bericht achter, waarin u kunt lezen op welk postkantoor dit is.

 

Welke voorwaarden gelden voor de leenpomp?

Er zijn geen speciale voorwaarden waaraan u moet voldoen om voor een leenpomp in aanmerking te komen. Wel is het belangrijk dat u de leenpomp alleen gebruikt als u deze écht nodig heeft. Dus uitsluitend als uw eigen insulinepomp op vakantie defect raakt.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over de Leenpompservice van Animas? Bel ons gerust op het gratis telefoonnummer 0800 – 0662.

 

Gebruikt u geen Animas-pomp?

De Leenpompservice geldt alleen voor mensen die via ons een Animas-pomp hebben. Gebruikt u een andere pomp? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende pompleverancier voor een vergelijkbare service. Die leveranciers zijn:

 

  • Medtronic, telefoon:0800-3422338;
  • Roche, telefoon: 0800-022 05 85;
  • Ypsomed, telefoon: 0800 – 9776633.