Mallya smartcap verkrijgbaar via Bosman

 

Vanaf 1 januari 2022 kunt u de Mallya smartcap bestellen via Bosman. 
 

Wat is de Mallya smartcap?
Mallya van Biocorp is een smartcap die u plaatst op een voorgevulde insulinepen. Het systeem bestaat uit twee delen: de cap die u plaatst op de insulinepen en een dop voor op de doseerknop. Elke dosering wordt automatisch doorgestuurd naar de Mallya app en u kunt de gegevens eenvoudig delen met uw behandelaar. De smartcap hoeft maar 2 keer per maand volledig opgeladen te worden. Dat gaat gemakkelijk via een USB-kabeltje.

Bestellen

 

De Mallya smartcap is te bestellen via ‘Mijn Bosman’. U zoekt eenvoudig op ‘Mallya’ en rekent het product af via IDEAL of creditcard. De Mallya smartcap is verkrijgbaar vanaf €103,55.

 

Hoe werkt de Mallya smartcap?
Bekijk de video hieronder. 

 

 

Ondertiteling bij een YouTube video?
Ondertiteling in het Nederlands of in een andere taal zoals bijvoorbeeld Engels, Pools of Arabisch? U leest hier hoe u dit kunt instellen.

 

Heeft u vragen over de Mallya smartcap?
We hebben alle veelgestelde vragen en antwoorden voor u gebundeld. U vindt deze hier.

 

Is de Mallya smartcap iets voor mij?
Mallya is alleen compatibel met insulinepennen waarmee doseringen per 1EH kunnen worden toegediend. Informeer bij uw behandelaar of de smartcap bij u past.

 

Heeft u hulp nodig?
Wij helpen u graag persoonlijk. U kunt uw vraag stellen aan onze medewerkers door te bellen naar 0800-0662 (gratis) of klik hier om een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.