Wondzorgmateriaal bestellen

 

Wanneer u hulpmiddelen nodig heeft voor de verzorging van uw wond, dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij Bosman. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Hoe werkt dat?

 

Neem contact op met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 – 0662. Een van onze medewerkers neemt uw bestelling persoonlijk met u door en beantwoordt, indien van toepassing, al uw vragen. Bosman zorgt ervoor dat uw materiaal netjes en discreet bij u bezorgd wordt op het door u aangegeven adres.

 

Vragen of twijfels over uw hulpmiddelen?

Heeft u vragen over uw wondzorgmateriaal of twijfelt u of u wel de juiste hulpmiddelen gebruikt? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice. Ook als u wilt weten wanneer en hoeveel wondzorgmateriaal u mag bestellen. Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. Onze wondverpleegkundigen staan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Uw hulpmiddelen de volgende werkdag in huis

Plaatst u uw bestelling telefonisch voor 17.30 uur, dan geven wij uw pakket diezelfde dag nog mee aan PostNL. Normaal gesproken ontvangt  u uw bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven adres. Ook op zaterdag. Zonder dat u bezorgkosten hoeft te betalen. 

 

Wondzorgmaterialen met spoed nodig?

Heeft u met spoed hulpmiddelen nodig voor de verzorging van uw wond, dan zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar. U kunt ons gewoon bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 – 0662. Ook tijdens zon- en feestdagen. U kunt uw situatie dan persoonlijk bespreken met een van onze medewerkers. En als het nodig is, zorgt Bosman ervoor dat u uw hulpmiddelen dezelfde dag nog in huis heeft. Bosman zorgt ervoor.