Uw manier van leven en zorgen? We gaan erover bloggen!

 

Iedereen roept dat de zorg betaalbaar moet blijven maar dat de kwaliteit voorop staat. Is dat wel zo? Blijven we uitgaan van de beste zorg of beginnen we bij de prijs? Doen we concessies waar patiënten last van hebben? Minder gezond van zouden kunnen worden?

 

Bij Bosman denken en helpen we graag mee aan zorgconcepten die voor de patiënt tot de beste resultaten leiden. Gewoon omdat iedereen recht heeft op de juiste zorg. Maar de beste resultaten blijken uiteindelijk ook het meest betaalbaar. Het voorkomen van complicaties is immers nog altijd vele malen goedkoper dan het genezen ervan. En om volledig op die manier te zorgen, is een integrale en lange termijn blik nodig. Van degenen die de zorg verlenen, verzekeren en de producten maken en leveren. Gebaseerd op wat de mensen die de zorg ontvangen, echt nodig hebben.

 

Aan deze mensen wil Bosman een podium bieden. Zodat we inzicht krijgen in wat zij dagelijks meemaken en hoe zij er op hun manier mee omgaan. Mensen die specialist in hun eigen gezondheid zijn en weten wat wel en wat niet werkt. Als start hebben we twee bijzondere mensen met diabetes bereid gevonden om te gaan bloggen over hun ervaringen en ideeën. Zij zijn zelf ook professioneel met diabetes bezig. De blogartikelen gaan we verspreiden via onze website, nieuwsbrief (komt binnenkort!) en social media. Op deze manier is er volop mogelijkheid om te delen en te reageren.

 

Aan mij de eer om deze reeks van artikelen af te trappen en hiernaast de twee kersverse bloggers te introduceren! Zelf ga ik mee bloggen. Over mijn ervaringen in de branche en visie op hoe de zorg zich zou kunnen ontwikkelen. Samen met Annalies en Brigiet ga ik er mijn uiterste best voor doen jullie te voorzien van boeiende artikelen!

 

Hartelijke groet,

 

Pieter-Jan Jongeling

 

 

P.S. Mocht u ook uw stem willen laten horen en mee willen bloggen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via communicatie@bosman.com.

 

 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.