Altijd op tijd met onze periodieke bestelservice

Dankzij de periodieke bestelservice heb je jouw hulpmiddelen altijd op tijd in huis. Een week voor de volgende levering ontvang je een e-mail of sms-bericht van Bosman, met een link naar jouw persoonlijke online bestelpagina. Daar staat je bestelling al klaar. Controleer je bestelling en kies de gewenste leverdatum. Wij regelen vervolgens de rest!  

 

Aanmelden

Telefonisch je bestelling doorgeven

Geef je graag persoonlijk je bestelling door? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Onze klantadviseurs zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 en 17.00 uur. 

 

0800 – 0662 (gratis)

 

Telefonisch bestellen Bosman klantenservice

Online continentie materialen bestellen

Om jouw bestelling online door te geven, heb je een account nodig van Mijn Bosman. Als je dat hebt aangemaakt, krijg je een persoonlijke bestelomgeving. Bij het plaatsen van iedere bestelling beantwoord je enkele vragen over het gebruik van de hulpmiddelen. De website berekent vervolgens het benodigde aantal hulpmiddelen. Jij ontvangt de producten en wij declareren ze direct bij jouw zorgverzekeraar.

 

Ga naar Mijn Bosman 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Bij Bosman bestel je je hulpmiddelen op de manier die voor jou het prettigst is: via onze periodieke bestelservice, telefonisch, of via Mijn Bosman. De eerste bestelling plaatst je zorgverlener meestal voor je. Je vervolgbestellingen plaats je zelf. Hulpmiddelen voor wondzorg kun je alleen telefonisch bestellen. 

Waarom kies ik voor Bosman als continentie hulpmiddelen leverancier?

Bij Bosman zetten we alles op alles, zodat jij het beste uit jouw dag kunt halen. Onze experts staan altijd klaar om hun kennis en expertise te delen. Zo hou jij de regie en kun je kiezen voor het hulpmiddel dat het beste bij jou past.

 

Dit zijn onze voordelen: 

  • Op werkdagen besteld, morgen in huis: bestel je op werkdagen online voor 21.00 uur of telefonisch voor 17.00 uur, dan ontvang je jouw bestelling meestal de volgende dag.
  • Ons team van verpleegkundig experts staat voor je klaar: onze experts hebben jarenlange ervaring en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zij gaan graag met jou in gesprek om antwoord te geven op al jouw vragen. Dat kan telefonisch of in een videogesprek tijdens een 1 op 1-tje.
  • 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen: heb je acuut hulpmiddelen nodig? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Daardoor kunnen we jouw hulpmiddelen meestal rechtstreeks declareren. Jij hoeft niets te doen. Wel zo makkelijk. 
Hoe weet ik wat ik moet bestellen?

Je arts, verpleegkundige of verpleegkundig expert van Bosman bepaalt welke hulpmiddelen je nodig hebt. Blijkt in de praktijk dat de gekozen producten niet bevallen of niet bij je passen? Dan kijken we wat we voor je kunnen doen om hierin verandering te brengen. 

Meer veelgestelde vragen