Hoe kan ik bestellen via Mijn Bosman?

Om jouw bestelling online door te geven, heb je een account nodig van Mijn Bosman. Als je dat hebt aangemaakt, krijg je een persoonlijke bestelomgeving. Bij het plaatsen van iedere bestelling beantwoord je enkele vragen over het gebruik van de hulpmiddelen. De website berekent vervolgens het benodigde aantal hulpmiddelen. Jij ontvangt de producten en wij declareren ze direct bij jouw zorgverzekeraar.   

 

Declareer je je hulpmiddelen liever zelf of kom je niet in aanmerking voor een vergoeding? Dan kun je direct online bestellen en veilig betalen met iDEAL of creditcard. 

 

Meer over Mijn Bosman 

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens in Mijn Bosman?

Via ‘Mijn profiel’ pas je jouw contactgegevens aan, zoals je e-mailadres, telefoonnummer of woonadres. 

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Wat nu?

Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je dat opnieuw instellen via deze link. Weet je je e-mailadres of telefoonnummer niet meer? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wat is een sms-verificatie ?

Als extra beveiliging op jouw Mijn Bosman-account kun je naast je wachtwoord ook een sms-verificatie instellen. Tijdens het inloggen of bij het wijzigen van je wachtwoord of e-mailadres krijg je dan een sms met een code. Die code is een extra verificatie die je moet invullen op de website. Bij het registreren van Mijn Bosman geef je aan of je de sms-verificatie wilt inschakelen. Dit kun je later altijd nog wijzigen bij je accountgegevens in Mijn Bosman. 

Hoe kan ik inloggen als ik geen toegang meer heb tot mijn telefoonnummer?

Schakelde je eerder de sms-verificatie in, maar weet je nu niet meer welk telefoonnummer je hieraan koppelde? Of is dat nummer niet meer in gebruik? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wat kan ik doen als het Mijn Bosman-account geblokkeerd of gedeactiveerd is?

Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik zie geen gegevens in ‘Mijn profiel’. Wat nu?

Het kan zijn dat je jouw registratie nog niet hebt voltooid, waardoor je je gegevens nog niet ziet. Na het registreren ontvang je een e-mail met een link. Daarmee voltooi je jouw registratie. Heb je deze mail niet ontvangen of is de link niet meer geldig? Vraag dan op de pagina ‘Mijn profiel’ een nieuwe mail aan. 

 

Ben je geregistreerd, maar zie je nog steeds geen gegevens? Dan kan het zijn dat je eerder aangaf dat Bosman de vergoedbare hulpmiddelen rechtstreeks declareert bij de zorgverzekeraar. We hebben even de tijd nodig om de gegevens te controleren. Zodra het account helemaal gereed is, ontvang je hierover een automatische e-mail. 

Wat kan ik doen als er geen, onjuiste of incomplete gegevens getoond worden in ‘Mijn producten’?

Als Bosman deze producten declareert bij je zorgverzekeraar, neem je contact op met de klantenservice.

 

Als je zelf de hulpmiddelen betaalt en geen gegevens ziet in ‘Mijn producten’, dan bestelde je niet eerder via Mijn Bosman. Na het plaatsen van iedere online bestelling worden de nieuwe producten namelijk toegevoegd aan ‘Mijn producten’. 

Hoe is de veiligheid van Mijn Bosman geregeld?

Bosman hecht veel waarde aan een goede bescherming van gegevens. Daarom nemen we maatregelen die bijdragen aan de veiligheid van je gegevens: 

 • Verificatie: bij belangrijke handelingen, zoals het wijzigen van je e-mailadres, vragen wij je om deze te bevestigen per e-mail. Ook stellen wij een aantal verificatievragen. Wil je extra veiligheid? Dan kun je zelf sms-verificatie instellen in Mijn Bosman.
 • Beveiligde verbinding: de website maakt gebruik van HTTPS- en SSL-protocollen, voor een beveiligde verbinding tussen je internetbrowser en de server van de website. Zo is de verzonden informatie tussen browser en server altijd versleuteld en beveiligd. 
 • Wachtwoord: je wachtwoord moet aan voorwaarden voldoen. Een wachtwoord bestaat minimaal uit acht karakters, waarvan minstens één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer. 
 • Geen gevoelige gegevens via e-mail: de website verzendt nooit je wachtwoord per e-mail. Je inloggegevens kunnen dus niet via de e-mail onderschept worden.  
 • Bosman vraagt je nóóit om je wachtwoord via een e-mail, sms, telefoontje of ander bericht. 

 

Extra tips, die je zelf kunt toepassen: 

 • Bewaar je inloggegevens op een veilige plaats.
 • Wissel je inloggegevens nooit uit.
 • Wijzig je wachtwoord regelmatig.
 • Gebruik een wachtwoord dat anderen niet kunnen raden. 
 • Schakel voor extra veiligheid sms-verificatie in.  
 • Bewaar je gebruikersnaam gescheiden van je wachtwoord. 
Hoe verwijder ik het Mijn Bosman-account?

Via ‘Mijn profiel’ verwijder je jouw Mijn Bosman-account.