Koeltassen FRIO

 

Uw insuline op veilige temperatuur
 

Het is belangrijk om uw insuline altijd koel te bewaren. Onderweg het liefst zonder koelelementen of het gebruik van elektriciteit. Met de FRIO koeltasjes kunt u uw insulinepen en insuline onderweg op temperatuur houden.

 

Uw insuline tot 45 uur koel

De koeltasjes werken simpel maar doelgericht. De koeltas dient voor gebruik in koud water ondergedompeld te worden. De kristallen die zich in de wand van de tas bevinden, zuigen zich vol met water en vormen een gel, waarmee ze de temperatuur van het water vasthouden. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kan de tas uw insuline tot zo’n 45 uur koelhouden.

 

Assortiment koeltassen FRIO

De koeltassen van FRIO zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Bekijk en bestel de koeltassen op MijnBosman.com of bel naar de klantenservice: 0800-0662 (gratis).

 

Bekijk koeltassen

Reacties(4)

Kun je die ook in t vliegtuig gebruiken? Of hoe neem je uberhaupt insuline mee in een 10 uur durende vlucht? En hoe bewaar je insuline op t strand als je geen koelbox hebt?

De FRIO koeltasjes kunt u gewoon in uw handbagage meenemen. De tasjes blijven tot ongeveer 45 uur koel waardoor deze ook voor lange reizen geschikt zijn. De FRIO koeltasjes kunt ook meenemen naar het strand, probeer echter direct zonlicht te vermijden.

Ik moet niet alleen insuline meenemen tijdens een lange vliegreis, maar ook andere medicatie welke bewaard dient te worden tussen 2 - 8 graden C. Wat is ongeveer de temperatuur in het koeltasje als het in gebruik is?

De FRIO koeltassen zijn o.a. geschikt voor insuline in gebruik, welke tot 25 graden mag worden wanneer deze binnen 4 weken gebruikt wordt. De temperatuur in de FRIO koeltassen is ongeveer 10 graden lager dan de buitentemperatuur. De FRIO koeltassen zijn dus niet geschikt voor medicatie, welke bewaard dient te worden tussen de 2 en 8 graden.

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.