Aanmelden bij Bosman

 

Wij verzorgen de levering van uw hulpmiddelen vanuit een persoonlijk zorgplan dat gebaseerd is op het voorschrift van uw behandelaar. 

 

Wanneer u zich aanmeldt bij Bosman of door uw behandelaar aangemeld wordt, nemen wij contact met u op voor een telefonisch intakegesprek. Een van onze gespecialiseerde medewerkers of verpleegkundigen geeft u dan advies over het hulpmiddelengebruik, afgestemd op uw persoonlijke situatie en stelt een zorgplan op. Daarin staat beschreven welke hulpmiddelen u in welke hoeveelheden gebruikt en voor hoeveel dagen gebruik wij leveren. Indien nodig maken we direct de eerste bezorging van de materialen voor u in orde.

 

Wij leveren de hulpmiddelen meestal voor vaste periodes. Tegen het einde van de eerste periode of na ontvangst van proefmaterialen nemen wij contact met u op voor een evaluatie. Tijdens dit gesprek bekijken we of u tevreden bent over de producten en stemmen we de volgende bestelling met u af.

 

Voor het leveren van de hulpmiddelen hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de hulpmiddelen die tot vergoede zorg behoren bij hen declareren. 

 

Direct aanmelden >