Veelgestelde vragen: Bestellen

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Natuurlijk wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar het regelen van uw hulpmiddelen. Bij Bosman bestelt u uw artikelen eenvoudig en snel, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Dat kan op drie manieren:

 

 • Online
  U bestelt uw diabetes-, stoma- en incontinentiematerialen snel en eenvoudig online via MijnBosman. U hoeft zich daar slechts één keer te registreren en kunt daarna bestellen wanneer u dat uitkomt.
 • Telefonisch
  Vindt u het fijner om uw bestelling door te spreken met één van onze medewerkers? Dan kunt u ook telefonisch bestellen via onze Klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800-0662. Onze medewerkers zorgen dat uw materiaal netjes en discreet bij u bezorgd wordt op het door u aangegeven adres.
 • Wij regelen uw bestellingen
  Misschien vindt u het lastig om te bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft en wanneer u moet bestellen. Dat is heel begrijpelijk. Daarom kan Bosman u deze zorg ook uit handen nemen, via de Voorraad-op-Maatservice . Vooraf overleggen we over de soort en hoeveelheid hulpmiddelen en wanneer u deze in huis wilt hebben. Daarna regelen wij uw bestellingen. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende materiaal in huis heeft.  Het is ook mogelijk om de levering van uw bestellingen zelf te beheren via MijnBosman.
Hoe werkt het online bestellen?

Online bestellen van diabetes-, stoma- en incontinentiematerialen* doet u heel eenvoudig via MijnBosman. U registreert zich eenmalig en kunt daarna met uw inloggegevens bestellen wanneer u dat uitkomt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook als u nog geen klant van Bosman bent, kunt u zich registreren. Als u wenst dat Bosman uw hulpmiddelen rechtstreeks declareert bij uw zorgverzekeraar, kunt u dat daar aangeven. Voor meer informatie over het online bestellen bekijk de veelgestelde vragen & antwoorden op MijnBosman.

*Wilt u wondverzorgingsmaterialen of materialen voor uw vacuümtherapie bestellen? Dan kan dat telefonisch bij de afdeling Klantenservice: 0800-0662.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Als uw bestelling vergoedbare artikelen bevat, betaalt u geen verzendkosten. Indien uw bestelling uitsluitend uit niet-vergoedbare producten bestaat, betaalt u verzendkosten à € 4,95 per bestelling. Bij bestellingen van meer dan € 50,- vervallen de verzendkosten.

Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

U kunt uw bestelling op ieder gewenst adres in Nederland laten bezorgen. U kunt er ook voor  kiezen om uw bestelling te laten bezorgen bij een van de ruim 2.000 afhaallocaties van PostNL. U kunt uw bestelling dan ophalen op een moment dat het u het beste uitkomt.

Wat moet ik doen als ik niet thuis ben op de bezorgdatum?

Als PostNL een pakket niet bij u kan afleveren, bieden zij het standaard aan bij uw buren. Als dit niet lukt, dan krijgt u van de chauffeur een bericht met een ‘Niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website MijnPakket.postnl.nl een keuze maken voor een tweede pakketbezorging, bijvoorbeeld bij de buren of op een Postkantoor.  Maakt u geen keuze voor een tweede pakketbezorging? Dan wordt uw pakket de volgende werkdag bij u bezorgd.

Wat moet ik doen als ik vandaag nog hulpmiddelen nodig heb?

Heeft u helemaal geen voorraad hulpmiddelen meer in huis en heeft u met spoed  hulpmiddelen nodig, dan dient u te bellen naar Bosman en zullen we bekijken hoe we uw hulpmiddelen zo snel mogelijk bij u kunnen krijgen. Is uw prik- of insulinepen, insulinepomp of bloedsuikermeter onverhoopt defect geraakt of gestolen, dan kunt u gebruikmaken van de Garantieservice van Bosman. Daarmee bent u er zeker van dat u zo nodig dezelfde dag nog over een vervangend hulpmiddel beschikt.

Wat zijn de voordelen van bestellen bij Bosman?

Als u kiest voor Bosman, dan kiest u voor een leverancier die er samen met u en uw behandelaar voor zorgt dat u de best mogelijke zorg krijgt. Een organisatie die meer doet dan alleen hulpmiddelen leveren. Daarnaast heeft het bestellen bij Bosman ook veel praktische voordelen:

 • Kies zelf uw manier van bestellen
  Online, telefonisch of via de Voorraad-op-Maatservice.
 • Vóór 17.30 uur telefonisch besteld of vóór 21.00 uur online besteld, volgende werkdag in huis
  Uw hulpmiddelen snel in huis
 • Uw hulpmiddelen bezorgen of afhalen
  U kunt uw hulpmiddelen laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. U kunt er ook voor kiezen het pakket af te halen bij een van de 2.000 PostNL-afhaallocaties.
 • Rechtstreekse facturering aan zorgverzekeraar
  Geen papieren rompslomp
 • Gratis serviceartikelen
  Speciaal voor haar klanten heeft Bosman een aantal handige serviceartikelen die gratis mee te leveren zijn met uw hulpmiddelen.  Wij hebben serviceartikelen voor diabetespatiënten en voor stomapatiënten.
 • Diabetes en geen recht op vergoeding?
  Bosman biedt u scherpe tarieven voor uw diabetesmaterialen.

 

Meer voordelen >

Hoe kan ik klant worden van Bosman?

Bosman verwelkomt u graag als klant om samen met u en uw behandelaar te zorgen voor de best mogelijke zorg voor u. Als u besluit over te stappen naar Bosman, dan kan dat op drie manieren:

 

 • U vult online het welkomstformulier in.
 • U maakt een account aan op MijnBosman.com. U wordt dan automatisch klant van Bosman en kunt direct uw diabetes-/ stoma-/ incontinentiematerialen online bestellen.
 • U belt naar onze klantenservice op 0800-0662.