Meteraccessoires

 

Om het gebruik van uw bloedglucosemeter zo optimaal mogelijk te maken zijn hiervoor onderstaande accessoires verkrijgbaar. Indien u interesse heeft in een van deze accessoire, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kijken graag met u welke accessoires voor uw bloedglucosemeter geschikt zijn en of deze producten binnen de vergoeding van uw zorgverzekeraar vallen.

 

Metertasjes: Tasje om uw meter, (verzekering)pasjes,  diabetesdagboek, pen,  lancetten, teststrips, dextro en in sommige varianten ook nog een insulinepen en naalden op te bergen. Helaas is het niet mogelijk om deze tasjes los te bestellen.

 

Datakabel: Kabel met usb aansluiting om de gegevens van uw bloedglucosemeter of insulinepomp naar uw PC te versturen.

 

Controlevloeistof: Vloeistof voor de controle van de functies van uw bloedglucosemeter. Het is verstandig om de controlevloeistof te gebruiken bij het plaatsen van een nieuwe testcassette, het vervangen van de batterijen, het schoonmaken van de binnenkant van de meter, na het vallen van de meter en bij twijfel over het meetresultaat. Het is per glucosemeter verschillend welke controlevloeistof er gebruikt kan worden. Informeer hiervoor bij onze klantenservice welke controlevloeistof voor uw meter geschikt is.

 

Alcoholdoekjes: Alcoholdoekje voor het reinigen van injectieplaatsen en instrumenten.