Loopt u mee met Diabest?

 

Veel mensen met diabetes leven met het gevoel dat ze bepaalde fysieke inspanningen niet kunnen leveren. Diabest gelooft dat door het opzoeken en verkennen van grenzen, mogelijkheden ontdekt worden en dromen verwezenlijkt.

 

Waarom organiseert Diabest expedities?
Diabest is een organisatie, opgericht door mensen met (ervaring met) diabetes. Jaarlijks wordt er een expeditie georganiseerd waarbij een groep van maximaal 15 mensen dit avontuur aangaat. Iedereen loopt met zijn eigen motivatie, dromen of fysieke uitdagingen mee. We zorgen voor professionele begeleiding door een internist, diabetesverpleegkundige, fysiotherapeut ervaringsdeskundigen en een ervaren tochtleider.

 

Expeditie 2019
Dit jaar gaat de expeditie een deel van de prachtige trail lopen van het South West Coast path in het uiterste zuidwesten van Engeland. De route vraagt om uithoudings- en doorzettingsvermogen en leidt je langs de woeste kust van de Atlantische oceaan. De etappes zijn niet vlak en gaan over goed begaanbare paden. We leggen flinke afstanden (ca. 20 km/dag) per dag af. Een goede conditie is vereist om dit 6 dagen vol te houden. De eerste en laatste nacht overnachten we in hotels. De overige nachten slapen we in zelf meegenomen tenten op campings. Busjes zullen onze materialen van camping naar camping verplaatsen; we lopen dus niet met volle bepakking.

Vertrek: Zaterdag 31 Augustus 2019
Terugkomst: Zaterdag 7 September 2109
Vertreklocatie: Geldrop

 

Sponsor doel
Iedere deelnemer wordt gevraagd sponsorgeld in te zamelen (minimaal € 250,= p.p.). Dit jaar willen we met het geld de ontwikkeling van de bi-hormonale kunstalvleesklier, ontwikkeld door Robin Koops van Inreda Diabetic, financieel ondersteunen.

 

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in de expeditie en wilt u graag mee op avontuur, meldt u zich dan nu aan voor de informatie-avond via de website www.diabest.nl Tijdens deze avond zullen we u inhoudelijk meer vertellen over de tocht, kosten en uw mogelijke deelname.

 

De informatieavond vindt plaats op:
19 maart 2019
Locatie: St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, Vergaderzaal A.
Tijd: Inloop vanaf 19:45, start 20:00 uur

 

 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.