Nu ook PakjeGemak voor de periodieke bestelservice

 

Het is al langer mogelijk om met de periodieke bestelservice te bestellen zonder te bellen: een week voor uw volgende levering ontvangt u van ons een link via SMS of e-mail naar een beveiligde bestelpagina die voor u is klaargezet. Daar controleert u de inhoud van de bestelling, kunt u de aantallen wijzigen en het bezorgadres en -datum kiezen. De service is perfect te gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet, maar ook geschikt voor de PC. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

 

Tot voor kort werd uw periodieke bestelling geleverd op het door u opgegeven adres. Vanaf nu kunt u daarnaast met de bezorgservice PakjeGemak uw bestelling op een afhaallocatie laten bezorgen.

 

Hoe werkt PakjeGemak?

PakjeGemak werkt heel eenvoudig. Als u er niet voor kiest om uw hulpmiddelen thuis of op uw werk te laten bezorgen, dan kunt u kiezen voor een afhaallocatie van PakjeGemak. Geef bij uw bestelling aan waar u uw pakket wilt afhalen. U heeft de keuze uit ruim 2.000 locaties. De afhaallocaties hebben allemaal zeer ruime openingstijden. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u uw hulpmiddelen ophaalt. Uw pakket wordt altijd binnen 24 uur bezorgd, als uw bestelde materialen op voorraad zijn. U kunt uw bestelling volgen via Track & Trace van PostNL.
 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.