Het einde van het jaar nadert, Kerstmis en de jaarwisseling staan voor de deur. Tijdens deze dagen hebben we aangepaste openingstijden. Om problemen te voorkomen raden we u aan uw bestelling op tijd te plaatsen via www.mijnbosman.com of bel 0800 - 0662.

 

Kerstmis

Op maandag 25 december en dinsdag 26 december is Bosman niet bereikbaar voor reguliere bestellingen en voor het maken van afspraken. Op deze dagen zijn wij uitsluitend bereikbaar voor noodgevallen via 0800-0662.  

 

Oud en nieuw
Oudejaarsdag valt dit jaar in het weekend. Op maandag 1 januari zijn we niet bereikbaar. We zijn u graag weer van dienst op dinsdag 2 januari, maar verwachten op deze dag wel extra drukte.

 

Online bestellen
Met een account bij MijnBosman kunt u, zoals u gewend bent, uw bestelling online plaatsen. Op de dagen dat wij gesloten zijn, zullen wij de eerstvolgende werkdag uw online bestelling verwerken. Houd hier alstublieft rekening mee als u online een bestelling plaatst op een feestdag.

 

Voorkom problemen en bestel vóór Kerstmis
Om te voorkomen dat u zonder materialen komt te zitten, is ons advies om nog vóór de kerstdagen uw bestelling te plaatsen. Ook bij de pakketbezorger PostNL is het druk rondom de feestdagen. Hierdoor weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. PostNL bezorgt op feestdagen geen pakketten, een bestelling die u een dag voor de feestdag bij Bosman heeft geplaatst, wordt op z'n vroegst de dag na de feestdag bezorgd. 
 

Wij wensen u hele fijne feestdagen!

Reacties(1)

Dank voor de punctuele afhandeling van m'n bestellingen afgelopen jaar, score zou een 10 zijn

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.