Tijdig uw hulpmiddelen bestellen voor de feestdagen

 

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. In dit bericht vindt u meer informatie over onze openingstijden en over tijdig en online bestellen. Wij raden u aan om uw voorraad tijdig te controleren en bij te bestellen, zodat u zeker niet zonder hulpmiddelen komt te zitten tijdens de feestdagen. Geef uw bestelling online door via MijnBosman of op werkdagen via telefoonnummer 0800 - 0662. 

 

Openingstijden Klantenservice

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur. Met Kerstmis op woensdag 25 december en donderdag 26 december zijn wij gesloten. Ook op nieuwjaarsdag woensdag 1 januari zijn wij gesloten. Op kerstavond en oudejaarsdag worden online bestellingen tot 17:30 uur verwerkt.

 

Bestel uw hulpmiddelen vóór Kerstmis

Om te voorkomen dat u zonder materialen komt te zitten, is ons advies om nog vóór de kerstdagen uw bestelling te plaatsen. Hierdoor weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Ook bij de pakketbezorger PostNL is het druk rondom de feestdagen. PostNL bezorgt op feestdagen geen pakketten. Een bestelling die u een dag voor de feestdag heeft geplaatst, wordt op z'n vroegst de dag na de feestdagen bezorgd. 

 

Online bestellen

Met een account bij MijnBosman kunt u, zoals u gewend bent, uw bestelling online plaatsen. Op de dagen dat wij gesloten zijn, zullen wij de eerstvolgende werkdag uw online bestelling verwerken. 

 

Wij wensen u hele fijne feestdagen!
 

 

 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.