Klantenbeoordeling in tekstballon, man zittend achter laptop

De voordelen van Bosman

  • Op werkdagen besteld, morgen in huis. 
  • Team van experts staat voor je klaar.    
  • 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen. 
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 
  • Uitgebreid aanbod geaccrediteerde scholingen voor zorgprofessionals.

 

Lees de reviews


Werken bij Bosman

Elke dag werken we samen aan betere zorg. We helpen cliënten het beste uit hun dag te halen en maken de dagelijkse praktijk voor zorgprofessionals makkelijker. Natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een hart voor de samenleving. Bosman blijft groeien. We zijn dus regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Groei jij met ons mee? 


 

Bekijk de vacatures

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoe beter het met jou gaat, hoe minder hulpmiddelen je nodig hebt. Dat maakt niet alleen jouw dag een stukje zorgelozer, maar is óók beter voor het milieu. Als je minder hulpmiddelen gebruikt, zijn er minder grondstoffen nodig. Bovendien hoeft er minder materiaal vervoerd te worden. Daarom investeert Bosman in preventieve zorg en continue vooruitgang

 

Meer over MVO

Onze samenwerking met zorgprofessionals

Bij Bosman zetten we onze kennis en ervaring in om zorgprofessionals verder te helpen. Zij kunnen bij ons terecht voor de juiste hulpmiddelen, maar ook voor advies en ondersteuning. Jouw behandelaar kan snel en makkelijk hulpmiddelen voorschrijven via ons ZorgPortaal. En omdat we graag onze kennis over nieuwe innovaties en ontwikkelingen delen, bieden wij geaccrediteerde trainingen en educatie om zorgprofessionals bij te scholen. Samen zorgen we voor de beste zorg. 

 

Bosman voor zorgprofessionals

Experts in gesprek op bank

Onderdeel van Asker

Bosman is onderdeel van de Asker Healthcare Group. Asker is een platform voor toonaangevende bedrijven op het gebied van medische producten en medische apparatuur voor de gezondheidszorg in Europa. De groep bestaat uit meer dan dertig bedrijven in veertien landen en ondersteunt cliënten en zorgverleners om zorguitkomsten te verbeteren.

 

Meer over Asker  

Hoge kwaliteit is de norm

Niet alleen onze producten voldoen aan de hoogste standaarden, ook onze dienstverlening en de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens zijn op niveau.  


 

 

Jouw privacy beschermen we zo