Wat is nieuw?

Wij gaan terug naar onze roots en zijn vanaf 2023 volledig Bosman. De naam OneMed, die wij gebruikten in de dienstverlening naar zorgprofessionals, zal vanaf 2023 vervangen worden door Bosman. Vanuit één sterk merk gaan wij voortaan zowel cliënten als zorgprofessionals helpen. En dat doen we ook op onze nieuwe website met een apart gedeelte voor cliënten en voor zorgprofessionals.

Meer gebruiksgemak

De nieuwe website is visueel en gebruiksvriendelijk, ook op je mobiele telefoon of tablet. We informeren over onze organisatie en onze dienstverlening op het gebied van diabetes, wond, continentie en stoma. Je vindt er uitgebreide informatie over de verschillende hulpmiddelen die wij leveren en hoe je die bij ons kan bestellen. Daarbij geeft de website direct toegang tot de verschillende online bestelportalen. Dit en meer vind je hier terug:

 

Homepage zorgprofessionals 

Over Bosman 

Kennisbank

Bestellen 

Voor wie

Zorggebieden

 

De experts van Bosman staan voor je klaar

Onze experts staan altijd klaar om hun kennis en expertise met je te delen. Ook online. Met scholing, een kennisbank en persoonlijk advies helpen we jou bij de zorg voor je patiënten. Heb je een specifieke vraag over het gebruik van een hulpmiddel? Die kun je persoonlijk bespreken tijdens een 1 op 1-gesprek met een van onze verpleegkundig experts.

 

Plan een 1 op 1-tje

 

Nieuw logo en huisstijl

Wij hebben niet alleen onze website vernieuwd, maar ook ons logo en onze huisstijl. Deze vernieuwde stijl verbeeldt onze visie met een zorghart dat is opgebouwd uit gespreksballonnetjes die symbool staan voor het aangaan van de dialoog met klanten, zorgverleners, zorgverzekeraars en andere relaties.

 

De nieuwe website is naast de bestelomgevingen een van de eerste uitingen in onze nieuwe stijl. In 2023 zullen wij al onze uitingen gaan vernieuwen.