Wij zijn er voor jou

Leven met diabetes, een wond, incontinentie of een stoma: dat vraagt best wat van je. Elke dag opnieuw heb je ermee te maken. Maar dat betekent niet dat het je dagelijks leven helemaal hoeft te bepalen. Onze experts staan altijd klaar om hun kennis en expertise te delen. Samen met je behandelaar onderzoeken we wat jij nodig hebt en wat het beste bij jouw situatie past. Wij luisteren naar wat jou bezighoudt en welke uitdagingen jij hebt. Met de juiste hulpmiddelen en slimme oplossingen hou jij zelf de regie over je leven. Daar gaan we voor! 

Wij maken het je makkelijk

Hulpmiddelen zijn bedoeld om jouw leven makkelijker te maken. Dan is het fijn dat ook het bestellen simpel is. Bij Bosman gaat dat snel en eenvoudig, op de manier die jij wilt: online via onze periodiek bestelservice en Mijn Bosman. Of  met een telefoontje naar onze klantenservice. Onze klantadviseurs en verpleegkundigen zijn experts binnen hun vakgebied. Ze kunnen je prima adviseren en zorgen ervoor dat je al je materialen moeiteloos thuis ontvangt.

Bezorger van hulpmiddelen Bosman vroeger

De historie van Bosman

Bosman helpt mensen om het beste uit hun dag te halen. De basis daarvoor is al gelegd in de jaren dertig van de vorige eeuw. Dat begon met een eerste winkel in orthopedische hulpmiddelen en eindigde met een professionele, nog altijd groeiende leverancier van medische hulpmiddelen. We leggen je uit hoe Bosman is ontstaan. 

 

Lees de historie van Bosman

Hart voor jou én voor de samenleving

Hoe beter het met jou gaat, hoe minder hulpmiddelen je nodig hebt. Dat maakt niet alleen jouw dag een stukje zorgelozer, maar is óók beter voor het milieu. Als je minder hulpmiddelen gebruikt, zijn er minder grondstoffen nodig. Bovendien hoeft er minder materiaal vervoerd te worden. Daarom investeert Bosman in preventieve zorg en continue vooruitgang. We geloven in onderzoek naar de genezing van diabetes en de verbetering van continentie-, stoma- en wondzorg. En we werken samen met organisaties die hierin investeren. 

 

Lees meer over MVO