Organisatie

 

Bosman is meer dan een leverancier

Een stoma, wond, diabetes, incontinentie of urologische problemen. Deze aandoeningen hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Met de juiste hulpmiddelen en deskundig advies kunt u de draad weer oppakken. Bosman helpt u daarbij. Wij leveren medische hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen met een stoma, wond, diabetes en urologische problemen. En aan zorginstellingen en professionals. Samen hebben we hetzelfde belang: ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

 

Zorg die bij u past, nu en in de toekomst

Of u nu houdt van avontuurlijke vakanties, ontspannen met familie, lekker tafelen met vrienden, fanatiek sporten, tuinieren of concerten; het is úw manier van leven. Bosman begrijpt hoe belangrijk dat is. We vinden dan ook dat uw aandoening geen belemmering moet zijn voor uw dagelijkse bezigheden. Daar zetten we ons voor de volle honderd procent voor in. Samen met u zoeken we naar een zorgoplossing die helemaal aansluit bij u en uw manier van leven. Zodat u gewoon kunt doen wat u altijd al deed. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om dingen waar u zich helemaal geen zorgen om wilt maken.

 

Meer dan hulpmiddelen leveren

Dat doen we in de eerste plaats door ervoor te zorgen dat u op het juiste moment de juiste hulpmiddelen in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats heeft. Door snel en discreet te leveren. Door begeleiding op maat te bieden. Door bereikbaar te zijn wanneer u vragen of behoefte aan ondersteuning heeft. Door samen te werken met stichtingen als de Bas van de Goor Foundation, die zich inzetten voor het stimuleren van een gezonde leefstijl. En door naar u te luisteren. Want we leveren niet alleen hulpmiddelen, maar kijken vooral ook naar het resultaat van wat we leveren. We streven ernaar dat resultaat blijvend te verbeteren, met als doel: altijd de best mogelijke oplossing op maat bieden. Voor iedereen.

 

Samen naar slimmer, beter en eenvoudig

Helaas wordt de zorg door onder andere de vergrijzing en veranderende leefgewoonten steeds duurder. Bosman voelt zich daarvoor verantwoordelijk. Om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst gebruik kunt maken van de zorg die u verdient, werken we samen met behandelaars, zorgverzekeraars, de overheid en patiëntenverenigingen. Samen met al die partijen zoeken we naar manieren om de zorg slimmer, beter en eenvoudig in te richten. Hoe we dat doen en wat dat precies betekent, komt naar voren in onze visie en missie.

 

De mensen achter Bosman

Bosman is een echt familiebedrijf, met een boeiende geschiedenis, die teruggaat naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Ervoor zorgen dat anderen het goed hebben, zit ons dus al generaties lang in het bloed. Bosman is betrokken en handelt met zorg. Dat is ons DNA. Want hoewel onze service zich steeds verder heeft doorontwikkeld, is de focus van onze mensen nog steeds dezelfde. Iedere medewerker heeft hart voor de zorg en voor de mensen die van zorg afhankelijk zijn. Mensen helpen zo prettig mogelijk te leven, is ons doel, 'ervoor zorgen' onze missie.

 

Informatie, advies of bestelling? Bosman zorgt ervoor

We kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft over uw aandoening of hulpmiddelen. Voor ons zijn service en begeleiding daarom minstens zo belangrijk als het leveren van de juiste producten. Heeft u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800 –0662. U kunt via dat nummer ook direct uw hulpmiddelen bestellen. Bestellen kan ook online, via MijnBosman.com.  

 

Onderdeel van Asker Healthcare Group

Bosman is onderdeel van OneMed Nederland en Asker Healthcare Group. Asker is een platform voor toonaangevende bedrijven op het gebied van medische producten en medische apparatuur voor de gezondheidszorg in Europa. De groep bestaat uit meer dan 30 bedrijven in 14 landen en ondersteunt patiënten en zorgverleners om zorguitkomsten te verbeteren. Ons doel is gezondheidswinst voor de patiënt, het reduceren van de totale kosten van de zorg en een duurzame waardeketen. Het hoofdkantoor van de Asker Healthcare Group is gevestigd in Stockholm, Zweden, en de omzet bedraagt 1 miljard euro.