Snel en gemakkelijk mobiel bestellen

 

Op tijd uw hulpmiddelen in huis zonder gedoe?

Wanneer u medische hulpmiddelen gebruikt, bestelt u deze meestal voor vaste periodes in ongeveer dezelfde hoeveelheden. Vaak pleegt u ieder kwartaal hetzelfde telefoontje en moet u er zelf aan denken dit op tijd te doen. Dat is nu niet meer nodig!

 

Ontdek de online periodieke bestelservice

Met deze nieuwe periodieke bestelservice bestelt u nooit meer te laat en hoeft u niet meer te bellen. Een week voor uw volgende levering ontvangt u van ons een linkje via SMS of e-mail naar een beveiligde bestelpagina die voor u is klaargezet. Daar controleert u de inhoud van de bestelling, kunt u de aantallen wijzigen en het bezorgadres en -datum kiezen. De service is perfect te gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet, maar ook geschikt voor de PC. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

 

Levering

Voor de levering van uw hulpmiddelen kunt u kiezen voor een door u opgegeven adres (bijvoorbeeld thuis of op het werk) of kies voor een afhaallocatie van de bezorgservice PakjeGemak.

 

Optimaal bestelgemak voor u!

U kunt zich direct aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens eenmalig telefonisch contact met u op om de periodieke service voor u in te stellen. Daarna ervaart u optimaal bestelgemak!