Pompaccessoires

 

Om het gebruik van de pomp voor u zo comfortabel mogelijk te maken zijn er diverse pompaccessoires verkrijgbaar. Indien u interesse heeft in een van deze accessoire, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kijken graag met u welke accessoires voor uw pomp geschikt zijn en of deze producten binnen de vergoeding van uw zorgverzekeraar vallen.

 

Bevestigingsclip: Clip voor het dragen van de insulinepomp. Met de clip kan het geheel aan een riem of tailleband van broek of rok bevestigd worden.

 

Draagband: Een draagband zorgt er voor dat u de insulinepomp voor een langere tijd op het lichaam kan dragen. Er zijn verschillende soorten draagbanden;  voor op het been, de arm, de taille, voor aan de BH en voor op de buik.

 

Beschermhoezen en tasje: Er zijn verschillende tasjes en hoezen voor het beschermen van uw insulinepomp. Deze zijn van diverse materialen waaronder leer, siliconen en rubber. De hoes of het tasje kan met een (geïntegreerde) clip of riemlus aan de broek worden bevestigd.

 

BH hoes: Hoes die door middel van klittenband aan de BH te bevestigen is. Deze hoes zorgt voor bescherming van uw insulinepomp.

 

Slaaphoes: Hoes voor het opbergen van de insulinepomp tijdens het slapen. De hoes is gemaakt van velours en is voorzien van een speld om het geheel aan het ondergoed of aan de pyjama te bevestigen.

 

Sporttas: Tas om de insulinepomp op te bergen tijdens het sporten en biedt bescherming tegen het schokken. De tas is gemaakt van waterbestendig materiaal. Door middel van een clip kan de tas aan de riem of broek bevestigd worden.

 

Data kabel: Kabel met usb aansluiting om de gegevens van uw bloedglucosemeter of insulinepomp naar uw PC te versturen.

 

Multifit tas: Opbergtas voor al uw diabetes materialen. De tas biedt voldoende ruimte voor het opbergen uw insulinepomp, infuusset, logboek, pen, persoonlijk behandelschema, 2 insulinepennen, pennaalden, dispenser met reinigingsdoekjes, bloedglucosemeter, teststrips en lancetten.

 

Reistas: Tas voor het opbergen van de insulinepomp en toebehoren. De opbergtas is gemaakt van nylon. Voorzien van een ritssluiting en een schouderhengsel.

 

Tuigje: Tuigjes zijn bedoeld voor kinderen en zorgen er voor dat de insulinepomp op de rug gedragen kan worden door middel van een klein tasje. Het tuigje heeft verstelbare banden en kan met klittenband worden bevestigd.

 

Lenny kids tanktop: Top die speciaal ontworpen is voor kinderen met een insulinepomp. Dankzij de zakjes op de achterkant van de top kan de insulinepomp worden opgeborgen. De slang van de pomp kan eenvoudig aan de binnenkant van de top worden geplaatst. De top is verkrijgbaar in de kleuren oranje en roze en is gemaakt van zacht katoen.

 

Coolmax sport T-shirt: Sport T-shirt met vier zakjes. Deze zakjes zijn gemaakt voor het opbergen van een insulinepomp. De slang van de insulinepomp wordt aan de binnenkant van het T-shirt geplaatst. De T-shirts zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.