Specialismen

 

Een stoma, wond, diabetes, incontinentie of urologische problemen. Deze aandoeningen hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Met de juiste hulpmiddelen en deskundig advies kunt u de draad weer oppakken. Bosman helpt u daarbij. Wij leveren medische hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen met een stoma, wond, diabetes en urologische problemen. En aan zorginstellingen en professionals. Samen hebben we hetzelfde belang: ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

 

Samen met u zoeken we naar een zorgoplossing die helemaal aansluit bij u en uw manier van leven. Zodat u gewoon kunt u doen wat u altijd al deed. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om dingen waar u zich helemaal geen zorgen om wilt maken. Dat doen we in de eerste plaats door ervoor te zorgen dat u op het juiste moment de juiste hulpmiddelen in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats heeft. Denk hierbij aan hulpmiddelen op het gebied van diabeteszorgcontinentiezorgstomazorg en wondzorg.

 

Maar ook door snel en discreet te leveren. Door begeleiding op maat te bieden. Door bereikbaar te zijn wanneer u vragen of behoefte aan ondersteuning heeft. En door naar u te luisteren. Want we leveren niet alleen hulpmiddelen, maar kijken vooral ook naar het resultaat van wat we leveren. We streven ernaar dat resultaat blijvend te verbeteren, met als doel: altijd de best mogelijke oplossing op maat bieden. Voor iedereen.

 

Lees meer over Bosman >