Stomamaterialen bestellen bij Bosman

 

centered image

 

Als je kiest voor Bosman, dan kies je voor een leverancier die samen met jou en jouw behandelaar zorgt voor de best mogelijke zorg. Een betrokken organisatie die verder gaat dan alleen het leveren van hulpmiddelen.

 

CZ Just heeft na een zorgvuldige selectie per 1 januari 2021 Bosman als één van de twee partijen gecontracteerd voor de levering van stomamaterialen. Doordat Bosman contracten heeft met alle zorgverzekeraars op het gebied van stomazorg, kunnen wij je nu en in de toekomst blijven voorzien van stomamaterialen. Je ontvangt al je stomamaterialen vanuit één plek, wel zo makkelijk.

 

Daarnaast heeft Bosman ook overeenkomsten met alle zorgverzekeraars voor diabetes-, continentie- en verbandmaterialen. Indien je deze hulpmiddelen nu of in de toekomst nodig hebt, kun je deze ook eenvoudig en snel bij Bosman bestellen.

 

Direct overstappen

 

 

Hoe kan ik klant worden?

 

Klik op de bovenstaande button en vul het online welkomstformulier in. Na ontvangst van de gegevens nemen wij contact met je op om een persoonlijk hulpmiddelenzorgplan op te stellen. Op basis van dit zorgplan en een machtiging van je behandelend arts of verpleegkundige kunnen wij al je declaraties verzorgen; je hoeft dus nergens naar om te kijken. Bosman verwelkomt je graag als klant om samen met jou en jouw behandelaar te zorgen voor de best mogelijke zorg!

 

Hulp nodig?

Wil je liever telefonisch overstappen of heb je nog vragen? Wij helpen je graag persoonlijk. Stel je vraag aan onze afdeling Klantenservice middels het gratis telefoonnummer 0800 - 0662 (gratis).