We hebben uw hulp hard nodig

 

Goed om te horen dat u interesse hebt in ons onderzoek. We vinden het erg fijn dat u ons wilt helpen om betere zorg te bieden!

 

Wanneer u zich aanmeldt voor het onderzoek, zal één van onze onderzoekers; Krijn, Luc of Arthur, bij u langs komen. U hoeft dus nergens heen, maar kunt gewoon thuis blijven. 

 

Het onderzoek is een interview over uw ervaringen met diabetes en de impact die het heeft op uw leven. Het interview duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en bestaat uit een lijst van gevarieerde vragen. Mochten er vragen tussen zitten waar u geen antwoord op wilt geven, is dat natuurlijk geen enkel probleem. 

 

Uw antwoorden zullen nooit openbaar worden gemaakt, maar worden enkel en alleen gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

 

Vul hieronder uw gegevens in als u deel wilt nemen aan het onzerzoek. Wij nemen dan binnen twee weken telefonisch contact met u op om een afspraak te maken (uiteraard kunt u hierbij aangeven wanneer het u het beste schikt)*.

 

* afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen wij besluiten of iedereen deel kan nemen aan het onderzoek of slechts een selectie.