Werken bij Bosman

 

Word jij enthousiast als je jouw deskundigheid kunt inzetten om mensen te helpen? Als je weet dat jouw professionaliteit op waarde wordt geschat? En wil jij werken in een professionele en internationale, informele omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn? Dan is Bosman misschien wel jouw nieuwe werkgever.

 

Over Bosman

Bij Bosman bieden we ondersteuning aan mensen met aandoeningen die een grote impact hebben op hun dagelijkse manier van leven. Vaak voor altijd. Dat realiseren wij ons. Wij doen onze uiterste best om dat dagelijkse leven voor hen zo alledaags mogelijk te maken. We zeggen niet voor niets: Bosman zorgt ervoor. Als betrokken en bevlogen professionals luisteren we goed naar onze klanten. We willen een positieve bijdrage leveren aan hun leven. Iedereen in ons bedrijf weet dat het daar uiteindelijk om gaat.

 

Meer Over Bosman >

 

Hoe we ooit begonnen…

Al bijna 80 jaar geleden vestigde de familie Bosman zich midden in het levendige ondernemersklimaat van Eindhoven. We begonnen als leverancier van orthopedische hulpmiddelen, maar inmiddels hebben we ons doorontwikkeld tot leverancier van medische hulpmiddelen voor diabetes-, wond-, stoma- en continentie- en urologische zorg.

 

Meer over onze Geschiedenis >

 

Waar we nu staan en heen willen

Bij Bosman werken zo’n 200 mensen. Iedere collega biedt vanuit zijn eigen discipline en zijn eigen deskundigheid ondersteuning aan zorgprofessionals en aan iedereen die dagelijks van onze hulpmiddelen gebruik moet maken. Samen hebben we één doel: ervoor zorgen dat mensen zich echt geholpen voelen. Bosman ontwikkelt zich steeds verder om de service te kunnen bieden die past bij deze tijd en bij de wensen van onze klanten.

 

Kom jij ons helpen ons verder te ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures en arbeidsvoorwaarden.

 

Bekijk vacatures