Bedrijfscultuur Bosman

 

Professionaliteit in een warme sfeer: Bosman zorgt ervoor

Het Bosman-hoofdkantoor in Eindhoven, maandagmorgen 9 uur. Je loopt naar de kantine voor je eerste kopje koffie. Je groet je collega’s aan de andere kant van het gebouw en vraagt hoe hun weekend was. Vol energie en met frisse moed kruip je achter je computer of schuif je aan bij een collega om te beginnen aan dat nieuwe project. Je missie: de klanten helpen bij hun manier van leven of zorgen. Zodat de mensen voor wie je je werk doet zich nog beter geholpen voelen.

 

Jezelf zijn

Om goed werk af te leveren, moet je lekker in je vel zitten. En het gevoel hebben dat je werk gewaardeerd wordt. Want alleen dan kun je de mensen voor wie je werkt optimaal van dienst zijn. Dat realiseren we ons bij Bosman. Daar doen we dan ook alles aan. We bieden je daarom niet alleen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar doen er ook alles aan om voor jou de optimale werksfeer te creëren. Een sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn; dan ben je op je best.

 

Een professioneel, maar warm bad

Hoe pakken we dat aan? We combineren onze professionaliteit en deskundigheid met een warme, open en informele sfeer. Niet voor niets is Bosman van oorsprong een familiebedrijf. Dat voel je meteen. Behulpzaamheid is ingesleten in de bedrijfscultuur, net als korte lijnen en lage drempels. Want de deur van collega’s staat altijd open voor collega’s. Welke functie je ook hebt.

 

Deskundig en bevlogen team

Als je gaat werken bij Bosman, kom je terecht in een team van 200 deskundige en bevlogen professionals. Collega’s met wie je niet alleen samenwerkt aan hetzelfde doel, maar ook gezellig een drankje kunt doen. Die sfeer straalt ook af op onze klanten. Dat zorgt voor een prettige wisselwerking, tussen werknemers en klanten, en tussen collega’s onderling. Een wisselwerking die stimuleert om het uiterste uit jezelf te halen.

 

Aangestoken?

Spreekt deze cultuur jou aan en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan onze vacatures. Of lees meer over werken bij Bosman.