Jouw DiabetesExpert

Bij Bosman vind je alle hulpmiddelen die nodig zijn voor diabeteszorg in de eerste en tweede lijn. Onze ervaren DiabetesExperts adviseren je graag en bieden alle informatie op het gebied van insulinepompen, glucosesensoren en nieuwe diabetestechnologie. Zo helpen we jou bij de zorg voor jouw patiënten. Wil je een expert persoonlijk spreken? Plan dan een 1 op 1-tje!  

 

Meer over DiabetesExperts

DiabetesExpert met pomp in haar hand

Diabeteszorg bij Bosman:

  • Compleet assortiment hulpmiddelen: wij leveren álle insulinepompen en sensoren die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. 
  • Team van DiabetesExperts staat voor je klaar. 
  • Kennisplatform DiabetesExperts.nl over nieuwe diabetestechnologie.
  • Gecertificeerd online voorschrijfportaal
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 
  • Uitgebreid aanbod scholingen. 
  • Vast accountteam als aanspreekpunt. 

Kennisbank voor zorgprofessionals

Hier vind je relevante instructievideo's, informatiekaarten en kennisartikelen. Zo helpen we jou bij de zorg voor jouw patiënten.

 

Ga naar de kennisbank  

Scholing van zorgprofessional

Uitgebreid aanbod scholingen

Deskundige zorg lever je alleen met goed geschoolde verpleegkundigen. Daarom biedt Bosman fysieke en digitale scholing waarbij we de kennis van de verpleegkundigen opfrissen en hen informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen en nieuwe diabetestechnologie. 

 

Maak een afspraak 

Online bestellen via ZorgPortaal

Via ZorgPortaal, ons gecertificeerde voorschrijfportaal, bestel je snel en eenvoudig de juiste hulpmiddelen voor jouw patiënten. In slechts een minuut verwerk je een nieuwe aanmelding, vraag je een machtiging aan en plaats je een bestelling. Zo houd je voldoende tijd en aandacht over voor jouw patiënten.   

 

Account aanvragen


Wij steunen diabetesorganisaties

Bosman werkt al meer dan tien jaar samen met de Bas van de Goor Foundation. Samen laten we mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen ervaren. Ook werken we samen met onder andere het Diabetes Fonds, Stichting JDRF en DON. Deze organisaties richten zich op onderzoek naar de preventie en genezing van diabetes.

 

Meer over Bosman


Diabetesklanten over Bosman

Diabeteszorg
10
Diabeteszorg
8,8
2110 beoordelingen

“Heb nu een paar keer naaldjes besteld bij Bosman en ik ben zeer te spreken over de snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Dat maak je niet vaak meer mee bij bedrijven. Alle lof voor jullie.” 

Willemien