Stomazorg bij Bosman:

  • Compleet assortiment stomahulpmiddelen.  
  • Op werkdagen besteld, morgen in huis. 
  • Team van StomaExperts staat voor je klaar.
  • Gecertificeerd online voorschrijfportaal
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.  
  • Uitgebreid aanbod scholingen.  
  • Vast accountteam als aanspreekpunt. 

Kennisbank voor zorgprofessionals

Hier vind je relevante instructievideo's, informatiekaarten en kennisartikelen. Zo helpen we jou bij de zorg voor jouw patiënten.

 

Ga naar de kennisbank


Jouw StomaExpert

Bij Bosman vind je alle hulpmiddelen die je nodig zijn voor stomazorg. Onze ervaren StomaExperts adviseren je graag. Ze kunnen je helpen bij vragen over het gebruik van materialen, denken met je mee en geven je advies en praktische tips. Zo helpen we jou bij de zorg voor jouw patiënten. Wil je een expert persoonlijk spreken? Plan dan een 1 op 1-tje!    

Contact met onze StomaExperts

Stomaexpert Karolien
Scholing van zorgprofessional

Uitgebreid aanbod scholingen

 

Deskundige zorg lever je alleen met goedgeschoolde verpleegkundigen. Daarom biedt Bosman fysieke en digitale scholing waarbij we de kennis van de verpleegkundigen opfrissen en hen informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stomazorg. 

 

Maak een afspraak 

Online bestellen via ZorgPortaal

Via ZorgPortaal, ons gecertificeerde voorschrijfportaal, bestel je snel en eenvoudig de juiste hulpmiddelen voor jouw patiënten. In slechts een minuut verwerk je een nieuwe aanmelding, vraag je een machtiging aan en plaats je een bestelling. Zo houd je voldoende tijd en aandacht over voor jouw patiënten.

 

Account aanvragen 


Stomaklanten over Bosman

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=139 Bosman
10
Bosman
8,8
4024 beoordelingen

“De bestellingen komen altijd binnen de afgesproken datum binnen en bij vragen word ik deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker.”

Marco