Jouw WondExpert

Bij Bosman vind je alle hulpmiddelen die nodig zijn voor complexe wondzorg. Onze experts brengen alle kennis over wondzorg samen, sluiten betrokken zorgprofessionals op elkaar aan en bieden slimme hulpmiddelen en ondersteuning voor hoogwaardige wondzorg in de praktijk. Wil je een expert persoonlijk spreken? Plan dan een 1 op 1-tje!   

Meer over WondExperts

Diana WondExpert met tablet in haar hand


Wondzorg bij Bosman:

Kennisbank voor zorgprofessionals

Hier vind je relevante instructievideo's, informatiekaarten en kennisartikelen. Zo helpen we jou bij de zorg voor jouw patiënten.

  

Ga naar de kennisbank

Scholing van zorgprofessional

Uitgebreid aanbod scholingen

De beste wondzorg begint bij de beste scholing. Om het wondzorgvak te leren of bij te leren. Zo blijven we de deskundigheid verhogen en leveren we samen constant de juiste zorg. Bij Bosman bieden we geaccrediteerde en niet-geaccrediteerde scholing, zowel fysiek als digitaal. Ook bieden we een opleiding tot aandachtsvelder in de wondzorg en verzorgen we maatwerk-scholingen. 

 

Meer over scholingen 

Online bestellen via ZorgPortaal

Via ZorgPortaal, ons gecertificeerde voorschrijfportaal, bestel je snel en eenvoudig de juiste hulpmiddelen voor jouw patiënten. In slechts een minuut verwerk je een nieuwe aanmelding, vraag je een machtiging aan en plaats je een bestelling. Zo houd je voldoende tijd en aandacht over voor jouw patiënten.   

 

Account aanvragen 


Klantenbeoordeling in tekstballon, man zittend achter laptop

Klanten over Bosman

“De bestellingen komen altijd binnen de afgesproken datum binnen en bij vragen word ik deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker.”

Marco