Kosten wondzorg declareren

Organisaties die wondzorg verlenen, kunnen te maken krijgen met verschillende geldstromen, zoals contractering van wijkverpleging, cliëntprofielen en regievoering. Hierbij spelen doelmatigheid en digitale zorg een steeds grotere rol. Ook zijn er soms vragen als: wat brengt de toekomst? 
 

Onze experts verdiepen zich in het huidige en toekomstige inkoopbeleid en de financiering van wondzorg. Ze helpen organisaties als die er vragen over hebben. Daarnaast helpen ze om helder te krijgen aan welke eisen je per zorgverzekeraar moet voldoen. 

 

Doelmatige zorg verlenen

Door aan de juiste eisen te voldoen, weet de organisatie zeker dat er doelmatig en efficiënt wondzorg wordt geleverd. Daar plukt de patiënt de vruchten van: een wond geneest sneller. Zorgverleners kunnen hun kennis en expertise inzetten om meer patiënten te helpen. Het resultaat? De thuiszorgorganisatie merkt onderaan de streep dat er minder hulpmiddelen worden gebruikt en dat de zorgfrequentie voor één patiënt lager is dan nu.  

 

Veranderende regels en eisen

De eisen waaraan je als wondzorgprofessional moet voldoen, zijn in beweging. Het is lastig om als organisatie continu van iedere verandering op de hoogte te zijn. Daarom houden wij dat voor je bij. Ontwikkelingen omtrent geldstromen in de wondzorg hoor jij tijdig. En ook hoe de organisatie met zo’n verandering kan omgaan. 


Interesse?  

Wil jij weten wat Bosman voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak. Onze accountmanagers nemen vervolgens contact met je op om jouw zorguitdagingen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen. 

 

Maak een afspraak