Geaccrediteerde scholing 

Verpleegkundigen in de wondzorg moeten zich blijven ontwikkelen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw patiënten het beste uit hun dag naar boven kunnen halen. Onze scholingen zijn geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&VN. We bieden scholing aan over de volgende onderwerpen: 

  • Algemene wondzorg, de basis. 
  • Producten in de wondzorg. 
  • Skin tears. 
  • Zorg voor een patiënt met een ulcus cruris. 
  • Ambulante compressietherapie (workshop). 
  • Preventie, diagnostiek en behandeling van decubitus en de vergelijking met incontinentie-dermatitis. 
  • Oncologische ulcera en oncologische wonden. 

 

Meer over geaccrediteerde scholing 

Opleiding aandachtsvelder wondzorg

Naast losse scholingen bieden we ook onze opleiding tot aandachtsvelder in de wondzorg aan.  Je leert om wonden te herkennen, te behandelen en tijdig te signaleren. De opleiding wordt afgerond met een toets, waarna je een certificaat ontvangt. Deze opleiding is geschikt voor: verzorgenden (niveau 3), verpleegkundigen (niveau 4 t/m 6), doktersassistenten of praktijkondersteuners.

 

Meer over de opleiding

Maatwerk scholingen

Aan de hand van de gekozen protocollen, materialen en werkwijzen bieden wij ook maatwerk scholingen voor jouw organisatie of team. Incompany of bij ons op locatie.

 
Daarnaast is het mogelijk om binnen de samenwerkingen tussen de ketenpartners een maatwerktraject af te spreken. Hieronder vallen verschillende scholingen voor wijkteams en andere professionals. Het aanbod van onderwerpen binnen de scholingen is erg breed. 


Interesse?

Verbreed je kennis en kunde en volg een van onze scholingen over wondzorg. Wil je weten wat Bosman voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. 

  

Maak een afspraak