Hulp bij het opstellen

Wondzorg wil je nauwkeurig verlenen, op het hoogste niveau. Jij hanteert de juiste en nieuwste protocollen en richtlijnen, zodat de wond snel geneest en de patiënt sneller geholpen is. Waaraan heeft jullie organisatie behoefte? Onze experts helpen bij het opstellen van verschillende protocollen. Denk aan een protocol om de juiste materiaalkeuze te maken, behandelprotocollen, preventieprotocollen of een protocol dat de samenwerking in de keten versterkt. Zo weet jij zeker dat je de juiste zorg biedt, de juiste materialen gebruikt en dat de patiënt op de juiste tijd bij de juiste zorgprofessional komt.  
 

Iedereen dezelfde werkwijze

Door eenduidig beleid en heldere ketenafspraken optimaliseren we de zorgkwaliteit. En daarmee direct de kwaliteit van leven van de patiënt. Het vertrouwen groeit ook doordat iedereen op dezelfde wijze handelt.  


Interesse?

Wil jij weten wat Bosman voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak. Onze accountmanagers nemen vervolgens contact met je op om jouw zorguitdagingen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen. 

 

Maak een afspraak