Binnen de diabeteszorg volgen ontwikkelingen en nieuwe technologieën elkaar snel op. Om mensen met diabetes te informeren over deze technologieën organiseren wij DiabetesExperts spreekuren bij verschillende ziekenhuizen in Nederland. Net als de andere experts verzorg ik deze spreekuren. Tijdens het spreekuur geef ik uitleg over de verschillende functies van de insulinepomp en hoe je deze in het dagelijks leven kan inzetten. Ik neem alle pompen mee die in Nederland beschikbaar zijn, zodat de patiënt een optimaal beeld krijgt van de insulinepomp wat betreft grootte, gewicht en andere kenmerken. Daarnaast verzorg ik de 1op1-tjes die binnenkomen via onze website. Tijdens een 1op1-tje beantwoord ik de specifieke vragen die iemand heeft via een telefoon- of videogesprek.
 

Verder houd ik me bezig met het geven van trainingen en scholingen. Intern, voor mijn collega’s, maar ook extern voor diabetesverpleegkundigen, internisten en overige behandelaars. Ik vind het heel leuk om mijn kennis te delen en vraagbaak te zijn voor mijn collega’s van de verschillende afdelingen binnen Bosman. 
 

Iedere patiënt gaat anders om met zijn diabetes en heeft andere wensen en behoeften. Daarom vind ik het belangrijk om goed te luisteren en zorg op maat te bieden. Op die manier wil ik mensen met diabetes graag vooruithelpen!