Zilveren Kruis vergoeding 2021

 

 

Per 1 januari 2021 is het niet langer mogelijk om uw hulpmiddelen via uw apotheek vergoed te krijgen indien u verzekerd bent bij Zilveren Kruis of een van haar labels: Interpolis, FBTO, De Friesland, One Underwriting Health en Achmea zorgverzekeringen. Uiteraard kunt u nog steeds rechtstreeks bij ons terecht*! Bosman heeft namelijk contracten met álle zorgverzekeraars en kan al uw hulpmiddelen leveren op het gebied van diabetes-, stoma-, incontinentie- wondzorg en drinkvoeding. Zo heeft u een centraal punt voor het snel bestellen van uw materialen.

 

*Verzekerden met een ZieZo Basis polis en ZieZo Selectief polis en voor verzekerden van Interpolis met een ZorgCompact polis zijn uitgesloten van vergoeding voor pomphulpmiddelen. Uiteraard kunt u bij deze polissen bij ons wél terecht voor teststrips, lancetten, prikpennen, bloedglucosemeters, pennaalden, Flash Glucose Monitoring hulpmiddelen, Continu Glucose Monitoring hulpmiddelen.

 

Hoe kan ik klant worden?

Vul onderstaand overstapformulier in om uzelf te registreren als klant. Binnen enkele werkdagen zullen wij met u contact opnemen om uw registratie compleet te maken.

 

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk. Stel uw vraag aan een van onze zorgprofessionals door te bellen naar 0800-0662 (gratis) of klik hier om een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

 

Overstapformulier

Vul onderstaand overstapformulier in om u aan te melden.