FreeStyle Libre: binnenkort verkrijgbaar bij Bosman

 

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij continu op zoek naar vernieuwende producten en diensten die uw kwaliteit van leven verbeteren en u helpen bij de juiste zelfzorg. Voor u als diabetespatiënt hebben we dan ook goed nieuws: het Flash Glucose Monitoring-systeem FreeStyle Libre is binnenkort verkrijgbaar bij Bosman.

 

Het Freestyle Libre-systeem maakt glucose meten zonder routinematig vingerprikken mogelijk. Met de reader en sensor hoeft u niet langer uw bloedglucosewaarde te controleren met lancetten en teststrips, maar kunt u discreet en pijnloos scannen, zelfs door uw kleding heen.

 

Bosman heeft een overeenkomst afgesloten met Abbott voor de levering van FreeStyle Libre en verwacht op korte termijn de overeenkomsten met alle zorgverzekeraars af te kunnen sluiten. Bent u al gebruiker van het FreeStyle Libre-systeem en komt u in aanmerking voor vergoeding, dan hoeft u de kosten niet meer zelf voor te schieten en declareren wij uw sensoren en teststrips rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

 

Heeft u interesse in FreeStyle Libre of bent u gebruiker van het systeem? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en wij bekijken de mogelijkheden voor u. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.