Ketensamenwerking stroomlijnen  

Iedere regio verleent op z’n eigen manier wondzorg, met één centraal doel: de beste zorg voor de patiënt. Je wilt de samenwerking goed geregeld hebben, zodat iemand met een gecompliceerde wond de juiste zorg op het beste moment en van de correcte zorgverlener ontvangt. De kans dat de wond stagneert of verslechtert, wordt dan kleiner en je bent er snel bij. De patiënt ervaart dan ook een fijn zorgproces.    

   

Verpleegkundige opleiden voor complexe wondzorg 

 

Over de manier van samenwerken gaan we met elkaar in gesprek. We zitten rond de tafel om in de wondzorgketen een gestroomlijnd proces te realiseren. Bosman is de sparringpartner: we nemen de zorg niet over, maar denken vanaf de zijlijn met jullie mee. 

 

Betere complexe wondzorg bieden  

We faciliteren eenduidige en heldere werkafspraken voor de regionale ketenzorg. Zo zijn ieders taken en verantwoordelijkheden in de keten direct duidelijk. De zorg is geoptimaliseerd, er is onderling vertrouwen en er wordt geluisterd naar behoeftes. Optimale communicatie en afstemming geven de patiënt vertrouwen. Zorgprofessionals kunnen erop rekenen patiënten te zien wanneer de wondzorg daarom vraagt en niet wanneer het te laat is. Continuïteit van zorg is gewaarborgd. En patiënten ontvangen de beste wondzorg.    

  

Dit is een voorbeeld van hoe een samenwerking eruit kan zien en welk pad de patiënt dan bewandelt: 

Bosman wondzorg

Interesse?

Wil jij weten wat Bosman voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak. Onze accountmanagers nemen vervolgens contact met je op om jouw zorguitdagingen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen. 

  

Maak een afspraak