Mijn hulpmiddelen bestellen bij Bosman

 

Als u kiest voor Bosman, dan kiest u voor een leverancier die er samen met u en uw behandelaar voor zorgt dat u de best mogelijke zorg krijgt. Een betrokken organisatie die verder gaat dan alleen het leveren van hulpmiddelen. Zo zijn wij bijvoorbeeld hoofdsponsor van de Bas van de Goor foundation en waarderen onze klanten ons met een 8,8. Bestellen bij Bosman biedt u veel praktische voordelen:

 

 • Kies zelf uw manier van bestellen
  Online, telefonisch of via de periodieke bestelservice
 • Uw hulpmiddelen snel in huis
  Vóór 17.30 uur telefonisch besteld of vóór 21.00 uur online besteld, volgende werkdag in huis.
 • Rechtstreekse facturering aan zorgverzekeraar
  Wij zorgen voor de declaratie van uw hulpmiddelen bij de zorgverzekeraar.
 • Gratis serviceartikelen
  Speciaal voor u als diabetes- of stomapatiënt heeft Bosman handige serviceartikelen die wij gratis meeleveren met uw hulpmiddelen.
 • Gespecialiseerd verpleegkundigenteam
  Voor advies en vragen over (het gebruik van) uw hulpmiddelen.
 • Uw hulpmiddelen bezorgen of afhalen
  U kunt uw hulpmiddelen laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. U kunt er ook voor kiezen het pakket af te halen bij een van de 2.000 PostNL-afhaallocaties.
   

Kwaliteitsgarantie

Wij stellen bij Bosman hoge kwaliteitseisen aan onze werkwijze, interne processen en ontwikkeling van onze medewerkers. Dit blijkt ook uit onze ISO-certificering (9001) en erkenning door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. 

 

Hoe kan ik klant worden?

Als u besluit klant te willen worden van Bosman, dan kan dat op drie manieren:
 

 • U vult online het welkomstformulier in.
 • U maakt een account aan op MijnBosman.com. U wordt dan automatisch klant van Bosman en kunt direct uw diabetes-/ stoma-/ incontinentiematerialen online bestellen.
 • U belt naar onze klantenservice op 0800-0662.

 

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op om een persoonlijk hulpmiddelenzorgplan op te stellen. Op basis van dit zorgplan en een machtiging van uw behandelend arts of verpleegkundige kunnen wij al uw declaraties verzorgen; u hoeft dus nergens naar om te kijken. Bosman verwelkomt u graag als klant om samen met u en uw behandelaar te zorgen voor de best mogelijke zorg voor u!

 

Word klant